logo
  • home
  • menu
  • impressie
  • cadeaubonnen
  • contact
  • nl
    • en
    • fr

MENUKAART

Voorgerechten & Hapjes

Wijngaardslakken uit Langdorp met kruiden boter 6 stuks.

€ 18,00

Bordje Beetje van alles (min. 2 Pers.)

€ 17,00

Bordje Beetje van alles met Bellota (min. 2 Pers.)

€ 23,00

Jamon Serrano Reserva Sierra Palomera

€ 11,00

Jamon Ibérico 5B Estirpe Negra 36 meses

€ 22,00

Jamón Ibérico Bellota Salamanca 42 meses

€ 28,00

Bordje Ibérico (Jamón Bellota, Lomo, Chorizo, Salchichon)

€ 24,00

Lomo Ibérico de Bellota "Certificado" – Victor Gómez

€ 17,00

Chorizo Ibérico "Cular" – Estirpe Negra

€ 9,00

Salchichón Ibérico "Cular" – Estirpe Negra

€ 9,00

Rosette de Lyon


€ 6,00

Tartaar "Harry's Bar"

€ 15,00

Tartaar Italiano

€ 17,00

Tartaar Zwarte truffel

€ 32,00

Tartaar caviar Gold Label

€ 48,00

Carpaccio van Holstein "Harry's Bar"

€ 14,00

Vitello Tonato

€ 16,00

Kalfskop met hersentjes saus

€ 12,00

Croquettes kalfszwezerik

€ 23,00

Croquettes Noordzeegarnaal

€ 17,00

Croquettes Osso Bucco met merg

€ 22,00

Witblauw België
min. 3 weken gerijpt

Steak Zwarte vlek (+/- 250gr.)

€ 29,00

Tartaar (± 230gr.)

€ 29,00

Ossenhaas (+/- 250gr.)

€ 46,00

Entrecote (+/- 350gr.)

€ 34,00

Chateaubriand (min. 2 Pers. +/- 250gr. pp.)

€ 46,00

Tartaar Italiano (± 230gr.)

€ 29,00

Het alom gekende dikbilras gekweekt in de Waaslandse polder, gevoed met granen en Luzern. Mager, zacht vlees met amper marmering en een fijne structuur.

Black Aberdeen Agnus Schotland
min. 4 weken gerijpt

Ossenhaas (± 250gr.)

€ 47,00

Ossenhaas Gentlemen's Cut (± 350gr.)

€ 62,00

Zesrib (+/- 350gr.)

€ 37,00

Entrecôte (± 350gr.)

€ 38,00

Tagliata Italiano (± 300gr.)

€ 46,00

Chateaubriand (min 2 Pers.) (± 250gr. pp.)

€ 47,00

Cote a l'os (per 2 pers. +/- 1000gr.)

€ 12,00 Per 100gr

Dit sterk Schots ras uit Aberdeenshire levert stevig gemarmerd vlees. Een echte smaakbom voor de liefhebbers van krachtig vlees.

Simmenthal Frankrijk
min. 3 weken gerijpt

Entrecote (+/- 350gr.)

€ 49,00

Cote a l'os (Per 2 pers. +/- 1100gr.)

€ 14,00 ( Per 100gr)

Simmental vlees is natuurlijk vlees met een fijne structuur, mooie vetmarmering en een zachte, karaktervolle smaak.

Rubia Galega Spanje
min. 4 weken gerijpt

Entrecote (+/- 350gr.)

Per 100gr.: € 25,00

Cote a l'os (Per 2 pers. +/- 1000gr.)

€ 19,00 Per 100gr

Afkomstig uit Galicië (Noord-West Spanje). Dit prachtig stukje rundsvlees is een puur terroir-beestje. Met zijn typische kruidige/zilte smaak weet hij menig vleesliefhebber te overtuigen.

Paard Canada

Ossenhaas (+/- 230gr.)

€ 32,00

Paardenvlees afkomstig uit Canada

Varken Duroc d'olive België

Ribstuk (+/- 250gr.)

€ 26,00

Varkensvlees met de smaak van vroeger door het gebruik van olijfolie en granen in het voeder van de dieren. Zeer mals en smaakvol.

Melk Kalf uit Frankrijk

Ribstuk (+/- 300gr.)

€ 42,00

Smakelijk kalfsvlees enkel gevoed met moedermelk.

Sauzen en bijgerechten

Choron

€ 5,00

Roquefort saus

€ 7,00

Witloofslaatje met mayonaise

€ 5,00

Tomatenslaatje

€ 5,00

Gebakken Witloof

€ 5,00

Gebakken paddenstoelen met look en peterselie

€ 5,00

Gebakken paddenstoelen met room

€ 7,00

Mergpijp met Persillade

€ 12,00

Al onze gerechten worden standaard geserveerd met Sla, Frietjes en verschillende sauzen.

Nagerechten

Dame Blanche vers afgedraaid

€ 12,00

Coupe Caramel

€ 12,00

Coupe Mokka

€ 12,00

Coupe Pedro Ximenez

€ 14,00

Coupe Colonel (citroensorbet met Belvedere wodka)

€ 14,00

Chocolademousse Callebaut

€ 8,00

Crème Brûlée

€ 9,00

Bordje hoevekaas

€ 14,00

Sabayon met Grand Marnier

€ 13,00
  • Bovis
  • Heldenplein 16 - 1930 zaventem
  • T: +32 2 308 83 43 E: info@boviszaventem.be
  • BTW: BE0836180877
  • © 2025 Powered by TABLEFEVER
×

Beste klanten,

Wij zijn op jaarlijks verlof en verwelkomen jullie graag terug op 16 juni.