MENUKAART
Voorgerechten & Hapjes
Wijngaardslakken uit Langdorp met kruiden boter 6 stuks.
Bordje Beetje van alles (min. 2 Pers.)
Bordje Beetje van alles met Bellota (min. 2 Pers.)
Jamon Serrano Reserva Sierra Palomera
Jamon Ibérico 5B Estirpe Negra 36 meses
Jamón Ibérico Bellota Salamanca 42 meses
Bordje Ibérico (Jamón Bellota, Lomo, Chorizo, Salchichon)
Lomo Ibérico de Bellota "Certificado" – Victor Gómez
Chorizo Ibérico "Cular" – Estirpe Negra
Salchichón Ibérico "Cular" – Estirpe Negra
Rosette de Lyon
Tartaar "Harry's Bar"
Tartaar Italiano
Tartaar Zwarte truffel
Tartaar caviar Gold Label
Carpaccio van Holstein "Harry's Bar"
Vitello Tonato
Kalfskop met hersentjes saus
Croquettes kalfszwezerik
Croquettes Noordzeegarnaal
Croquettes Osso Bucco met merg
Witblauw België
min. 3 weken gerijpt
Steak Zwarte vlek (+/- 250gr.)
Tartaar (± 230gr.)
Ossenhaas (+/- 250gr.)
Entrecote (+/- 350gr.)
Chateaubriand (min. 2 Pers. +/- 250gr. pp.)
Tartaar Italiano (± 230gr.)
Het alom gekende dikbilras gekweekt in de Waaslandse polder, gevoed met granen en Luzern. Mager, zacht vlees met amper marmering en een fijne structuur.
Black Aberdeen Agnus Schotland
min. 4 weken gerijpt
Ossenhaas (± 250gr.)
Ossenhaas Gentlemen's Cut (± 350gr.)
Zesrib (+/- 350gr.)
Entrecôte (± 350gr.)
Tagliata Italiano (± 300gr.)
Chateaubriand (min 2 Pers.) (± 250gr. pp.)
Cote a l'os (per 2 pers. +/- 1000gr.)
€ 12,00 Per 100gr
Dit sterk Schots ras uit Aberdeenshire levert stevig gemarmerd vlees. Een echte smaakbom voor de liefhebbers van krachtig vlees.
Simmenthal Frankrijk
min. 3 weken gerijpt
Entrecote (+/- 350gr.)
Cote a l'os (Per 2 pers. +/- 1100gr.)
€ 14,00 ( Per 100gr)
Simmental vlees is natuurlijk vlees met een fijne structuur, mooie vetmarmering en een zachte, karaktervolle smaak.
Rubia Galega Spanje
min. 4 weken gerijpt
Entrecote (+/- 350gr.)
Per 100gr.: € 25,00
Cote a l'os (Per 2 pers. +/- 1000gr.)
€ 19,00 Per 100gr
Afkomstig uit Galicië (Noord-West Spanje). Dit prachtig stukje rundsvlees is een puur terroir-beestje. Met zijn typische kruidige/zilte smaak weet hij menig vleesliefhebber te overtuigen.
Paard Canada
Ossenhaas (+/- 230gr.)
Paardenvlees afkomstig uit Canada
Varken Duroc d'olive België
Ribstuk (+/- 250gr.)
Varkensvlees met de smaak van vroeger door het gebruik van olijfolie en granen in het voeder van de dieren. Zeer mals en smaakvol.
Melk Kalf uit Frankrijk
Ribstuk (+/- 300gr.)
Smakelijk kalfsvlees enkel gevoed met moedermelk.
Sauzen en bijgerechten
Choron
Roquefort saus
Witloofslaatje met mayonaise
Tomatenslaatje
Gebakken Witloof
Gebakken paddenstoelen met look en peterselie
Gebakken paddenstoelen met room
Mergpijp met Persillade
Al onze gerechten worden standaard geserveerd met Sla, Frietjes en verschillende sauzen.
Nagerechten
Dame Blanche vers afgedraaid
Coupe Caramel
Coupe Mokka
Coupe Pedro Ximenez
Coupe Colonel (citroensorbet met Belvedere wodka)
Chocolademousse Callebaut
Crème Brûlée
Bordje hoevekaas
Sabayon met Grand Marnier